Ayurvedische Indian Head massage cursus

Adres

Studio Take Five

Eerste Nassaustraat 5
1052 BD Amsterdam

Tijden

  • 23 juni 2018 10:00 - 17:00 uur (Er zijn nog open plekken)

Inschrijven

http://www.lotoflife.nl/inschrijven-massage-cursus

Cursus Ayurvedische Indian Head Massage

Wil jij ook graag leren masseren? Je geliefden of vrienden laten ontspannen en genieten? Een massage cursus is het beste cadeau wat je jezelf en / of een ander geven kunt, een plezier voor het leven! Na deze dag ben je in staat om in 30 minuten een complete massage te geven.

De Indian Head Massage is een van de meest ontspannende massages die er bestaat. Deze uit India afkomstige Ayurvedische methode behandelt schouders, bovenrug, bovenarmen, nek, hoofd en gezicht. De techniek combineert Shiatsu drukpunten, deep-tissue massage, stimulatie van meridianen en acupunctuurpunten, tot aan een ontspannende gezichtsmassage.

De Massagecursus is inclusief:

▪    6 uur les en oefenen ‘Basistechnieken Indian Head Massage’

▪    Een reader

▪    Onbeperkt biologische thee

▪    Vegetarische maaltijd van Stukkie Beter

Kosten
De kosten voor de cursus bedragen 99 euro. 10 % korting voor leerlingen van Lotje en Neel en kom je samen, dan is de cursus 79 euro per persoon. 

Docenten
De cursus wordt gegeven door Lotje Dekker en Neel Schmidt. Met liefde gaan ze je deze massage aanleren.

Locatie
Studio Take Five, Eerste Nassaustraat 5, 1052 BD Amsterdam

Reviews

Anne – Wat een heerlijke dag. Het enthousiasme, maar vooral de liefdevolle, professionele en integere kennis, ervaring en begeleiding van Neel en Lotje zorgde voor een krachtige verdieping. Ik heb het meeste ‘geleerd’ door eigen ervaring (geven en ontvangen) en dat maakt het in mijn ogen zeer waardevol. Na afloop voelde ik me niet alleen ontspannen en geïnspireerd maar ook voelde ik – alsof ik n paar uur yoga of meditatie had gedaan- zeer sterk het contact met mezelf en mijn moeder (die mijn cursus partner was).

Jolijn – De cursus heeft me nu al zoveel gebracht. Ik heb al een paar keer geoefend op vrienden en die vonden het fantastisch. Ze zeiden dat het heel speciaal is om zoveel liefde en aandacht te ontvangen. Ik ben van plan de massage veel te gaan oefenen en op een gegeven moment ook aan te gaan bieden vanuit mijn bedrijfje. Lotje en Neel, jullie zijn een topteam met een hele fijne energie. Alles werd duidelijk uitgelegd met humor en relaxtheid. I’ll be back.

Sasja – Graag wil ik jullie bedanken voor de heerlijke avond, de cursus was zeer fijn te doen en te ontvangen. Jullie stralen zoveel plezier, liefde en passie uit dat ik me zeer op  mijn gemak voelde, hierdoor kon ik zeker ook met mijn gevoel masseren. Deze cursus is zeker  een aanvulling geweest op mijn andere massage stijlen ook de herhaling van bepaalde punten en massage grepen zijn zeer fijn. Het was een leuke avond, goed gezelschap zeker een fijne sfeer. Jullie uitleg is ook helder en geduldig 🙂

Bea – Neel en Lotje zorgen voor een open en prettige sfeer en geven praktische informatie waarmee je gelijk aan de slag
kunt!