Jaarlijkse lente detox (1 – 21 mei 2018)

Adres

Studio Take Five

Eerste Nassaustraat 5
1052 BD Amsterdam

Tijden

  • 1 mei 2018  - 21 mei 2018  (Er zijn nog open plekken)

De natuur bereidt zich voor op de komst van de lente. Een nieuw begin, een nieuwe frisse start. Het is de tijd om actiever te worden en de tijd van vermoeidheid van de donkere, koude winterdagen achter ons te laten. De tijd van vernieuwen, plannen, visie, groei, ruimte maken én de ideale tijd voor helderheid, in de breedste zin van het woord. Studio Take Five nodigt je uit voor de 21-daagse lente detox. Een persoonlijk programma begeleidt door Lotje & Neel.

Waar de 21-daagse lente detox jou o.a. in kan ondersteunen:
* meer energie en vitaliteit
* meer bewustzijn over het effect van voeding op jou 
* beter verdelen van je energie, minder mood swings
* helder voelen, helder denken, meer focus 
* het versterken van je immuunsysteem
* het doorbreken van verslavingen, patronen en gewoonten 
* aanpakken van gezondheidsklachten als vermoeidheid, slecht slapen, huidproblemen, rugpijn, stramme spieren, pijnlijke gewrichten, darmproblemen, onduidelijk allergieën en menstruatieklachten 
* aanpakken van emotionele klachten als o.a. stress, burn-out, ADHD, ADD, depressie, angst, boosheid en verdriet kunnen worden verlicht

Hoe detoxen we 
Je geeft je systeem in deze periode een pauze. Het gaat in deze detox om veel meer dan een fysieke schoonmaak. Het programma is zo ontwikkeld dat je het programma kunt volgen binnen je dagelijks bestaan. De verschillende onderdelen in het programma maken deze detox tot een uniek en compleet geheel. Alvast goed om te weten. We gaan niet vasten; je leert eten bewuster te ervaren. Er zijn een aantal producten die je in deze periode niet eet en drinkt zoals koffie, suiker, alcohol, vlees en gluten. Er is heel veel heerlijks dat overblijft. In deze 21-daagste lente detox zorg je goed voor jezelf en eet je heerlijk en gevarieerd. 

De 21-daagse lente detox – het programma
Lotje & Neel begeleiden je graag in deze lente detox. Het samen doen van een detox inspireert en ondersteunt. Hieronder een omschrijving van de begeleiding die je kunt verwachten:

* Een inleidende workshop om de detox samen en licht van start te gaan
* Een gezamenlijk diner 
* Een gezamenlijke afsluiting 
* Studio Take Five yoga van Lotje & Neel, zes lessen per week vrij te volgen. De lessen zetten je detox periode kracht bij en maken het tot een inspirerende reis. Het actuele rooster vind je hier.
* Een privé sessie van 90 minuten met Lotje of Neel. Er is mogelijkheid tot Reiki, ontspanningsmassage, Indian Head massage, één op één yoga, EFT coaching, wandel coaching. We bekijken graag met jou welke sessie het beste bij jou past.
* Voorafgaand aan de detox ontvang je alle informatie om je detox vol goede moed en inspiratie te starten. Denk aan overzichten met wat je wel mag en wat je deze periode niet tot je neemt, boodschappenlijsten, tips over wat je nog meer kunt doen ter ondersteuning en je wordt voorzien van heerlijke recepten. Ook tijdens de detox delen we recepten met elkaar.
* Een besloten Facebook pagina waar o.a. recepten en vragen worden gedeeld

Kosten
Deelname aan dit detox programma, inclusief al het bovenstaande bedraagt 149 euro.  

Aanmelden
Aanmelden voor dit programma kan hier