Reiki I cursus met Lotje en Neel

Adres

Studio Take Five

Eerste Nassaustraat 5
1052 BD Amsterdam

Tijden

  • 11 mei 2018 14:00 - 13 mei 2018 16:30 uur (Er zijn nog open plekken)

Inschrijven

http://www.lotoflife.nl/inschrijven-reiki.

Anders dan sommige mensen denken is het werken met energie niet paranormaal. Iedereen heeft toegang tot de universele energie, anders zou je niet leven! We zijn alleen vergeten hoe we het gericht kunnen inzetten ten behoeve van ons welzijn. Zonde dus! Tijdens de Reiki I cursus leer je gebruik te maken van Reiki en wordt jouw verbinding hersteld door middel van de Reiki initiatie. De nadruk tijdens deze eerste stap is om Reiki te leren gebruiken voor jezelf en je naasten. We besteden aandacht aan zowel theorie als praktijk, chakra leer, meditatie en yoga. De eerste Reiki graad behaal je in een weekend. De tijden zijn als volgt:

Vrijdag 14.00 – 18.15 uur
Zaterdag 09.00 – 17.00 uur
Zondag 09.00 – 16.30 uur

Waarom kiezen voor deze Reiki opleiding?

  • Deze cursus wordt gegeven door Lotje Dekker en Neel Schmidt. Lotje en Neel zijn beide ervaren en toegewijde Reiki & Yoga docenten. Samen verzorgen ze een rijke cursus in de fijne studio van Neel in Amsterdam. 
  • Naast de lessen in Reiki neem je deel aan yogalessen en meditaties die gekoppeld zijn aan de Reiki & chakra leer. Dit werkt versterkend op de uiteindelijke ervaring.
  • De begeleiding op je Reiki pad houdt niet op na dit weekend. Naast de weekend cursus organiseren we verschillende themalessen en Reiki shares voor onze studenten. 
Reiki behandeling
 
Reiki behandeling

De kosten voor deze Reiki I cursus bedragen € 240 per persoon. Dit is inclusief alle lessen, initiatie, cursusmateriaal, yogalessen, meditaties, wandeling, een heerlijke en gezonde maaltijd op zaterdag en zondag, thee, gezonde snacks en begeleiding door Lotje Dekker (Lot Of Life) en Neel Schmidt (Elemental Flow). Vooraf ontvang je uitgebreide informatie over hoe je je optimaal kunt voorbereiden.