Mogelijkheden één op één

 

Hieronder volgt een overzicht van de één op één mogelijkheden. Voor echt persoonlijke en liefdevolle aandacht, voorvoelen, navoelen en een theetje zijn onze sessies 90 minuten met uitloop naar 2 uur.  De Indian Head massage kan wel geboekt worden voor 45 minuten. 

  • Privé les yoga

Een persoonlijke les met veel aandacht voor jouw wensen. De lessen worden op maat geschreven. Bij het opstellen van het lesprogramma wordt rekening gehouden met alle omstandigheden, zoals de invloed van de seizoenen. De les is een mooi rustpunt om meer verbinding aan te gaan met jezelf en je omgeving.

Een privé les van 90 minuten is 80 euro.

  • Reiki sessie

Wil je een speciaal moment voor jezelf en verbinden met pure, diepe ontspanning, dan is een Reiki sessie één op één wellicht iets voor je. Met of zonder specifieke klachten, als cadeau voor jezelf is Reiki een eenvoudige methode om te verbinden met lichaam en geest. Met liefde en toewijding geeft Neel je graag een behandeling.

Een Reiki sessie van 90 minuten is 80 euro. 

  • Indian Head massage

De Indian Head Massage is een van de meest ontspannende massages die er bestaat. Deze uit India afkomstige Ayurvedische methode behandelt schouders, bovenrug, bovenarmen, nek, hoofd en gezicht. De techniek combineert Shiatsu drukpunten, deep-tissue massage, stimulatie van meridianen en acupunctuurpunten, tot aan een ontspannende gezichtsmassage.

Een Indian Head massage van 45 minuten is 40 euro. Een uitgebreide Indian Head massage van 90 minuten is 80 euro.

  • Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is een vorm van massage met een kalmerende en rustgevende werking, met als doel ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling. 

Een ontspanningsmassage van 90 minuten is 80 euro.